Wie zijn wij

Deli IT is een automatiseringsbedrijf wat al sinds de zomer van 2001 diverse diensten en producten levert aan het midden- en kleinbedrijf, onderwijs en de non-profit sector.
Ons werkgebied beslaat vooral de provincie Gelderland maar onze klanten zijn gevestigd in het hele land.

Deli IT is opgericht door Betuwenaar Gert van Gessel.
Met ruime ervaring vanaf begin jaren 90 in zowel het bedrijfsleven als in het onderwijs, onderscheiden wij ons door onze persoonlijke, doelgerichte aanpak en, niet te vergeten, onze flexibiliteit en professionaliteit.

Onze visie

Deli IT wil een succesvolle ICT dienstverlener zijn, die bekend is en naam heeft in de regio, en zich onderscheidt door het leveren van kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen, vertaald in diensten en producten voor een eerlijke prijs.

Onze missie

Deli IT helpt u bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen door het inzetten van flexibele ICT oplossingen.
Wij beheren uw ICT infrastructuur!
Dit wordt bereikt door onze flexibiliteit en professionaliteit, het bundelen van krachten en vol enthousiasme hetzelfde doel na te streven. Centraal staan focus, expertise en het bouwen aan een goede klantrelatie.

Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.