Systeembeheer

Uw computernetwerk is één van de meest bedrijfskritische onderdelen in de ICT-infrastructuur en dus van levensbelang voor uw bedrijf. Een storing aan uw netwerk kan u honderden tot vele duizenden euro’s aan productiviteit kosten. Maak daarom van uw systeembeheer onze zorg!

Ook al zijn moderne netwerken in de meeste gevallen stabiel en betrouwbaar, systeembeheer blijft belangrijk. Niet alleen voor de ‘up-time’ van uw netwerk, maar ook voor regulier onderhoud, updates en configuratie. Problemen en storingen in het systeem houden u immers alleen maar van uw werk.
Bij Deli IT is uw systeembeheer in vakkundige handen. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden u persoonlijk contact en direct ondersteuning op maat.

Bij Deli IT kunt u kiezen voor systeembeheer op uurbasis, maar dit break-fix concept (u heeft een probleem en wij lossen het op) is, wat ons betreft, niet meer van deze tijd en daarom bieden wij u het volgende;

  • systeembeheer op basis van een strippenkaart, waarbij u vooraf een aantal afgesproken uren met korting inkoopt, met daarbij onze DRM (Deli Remote Monitoring) dienst. Hierbij komen we tot een proactief beheer model.
  • systeembeheer als onderdeel van een all-in DMS contract, waarbij we tegen een vast maandbedrag uw complete netwerk onderhouden

Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.