Netwerkbeveiliging

Het beveiligen van een netwerk kan op verschillende manieren en is zeer afhankelijk van de diensten die u uw medewerkers en klanten wilt aanbieden. Een slecht of niet goed beveiligd netwerk geeft toegang tot al uw bedrijfsgegevens, klantgegevens maar ook privé gegevens van u en uw werknemers. Daarom vinden wij het erg belangrijk om, na de implementatie van uw netwerkomgeving, te zorgen voor een hoogwaardige netwerkbeveiliging.

Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een draadloos netwerk. Zonder een goed beveiligd draadloos netwerk kunnen kwaadwillende personen toegang hebben tot uw data zonder dat ze fysiek toegang nodig hebben tot uw kantoor. Zaken als toegangsbeveiliging en versleuteling van data zijn dus van groot belang bij de netwerkbeveiliging.

Wij hebben alle benodigde expertise in huis om uw onderneming te helpen met het opzetten van een goed beveiligd netwerk. Wij kunnen u, onder andere, onderstaande diensten aanbieden op het gebied van netwerkbeveiliging:

  • installatie en onderhoud van firewall
  • beveiliging van draadloze netwerken
  • beveiliging van verbindingen met telewerkers
  • beveiliging door middel van Virtual Private Networks (VPN)

Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.